|
|
Aby dodać ten przepis do Ulubionych musisz się zalogować.
Imbirówka |
|
Poziom: średni Głosów: 7 Ocena: 3.29 Składniki: - 500 ml spirytusu
- 500 ml wody
- 10 dkg cukru
- 0.5 dkg imbiru
- szafran
|
Opis przygotowania: Wodę zagotować z cukrem, dodać zmielony imbir, pozostawić na 24 godziny. Następnie przelać przez lejek z watą, połączyć ze spirytusem i barwnikiem, przelać do butelki, zakorkować i pozostawić na 3-4 dni. |
|
Region: Kuchnia polska | |
Przepis czytano już 10218 razy. |
|
dodaj swoje zdjęcie tej potrawy (zdjęć: 0) | napisz swój komentarz (wpisów: 0) |
Twoje zdjęcie tej potrawy
Aby móc dodać swoje zdjęcie do tej potrawy musisz być zalogowany/a. Rejestracja w serwisie jest bezpłatna. ZAREJESTRUJ SIĘ
|
|
|