przepisy kulinarne
  
Zapomniałem hasła





Imbirówka

Poziom: średni
Głosów: 7
Ocena: 3.29
Składniki:
- 500 ml spirytusu
- 500 ml wody
- 10 dkg cukru
- 0.5 dkg imbiru
- szafran

Opis przygotowania:
Wodę zagotować z cukrem, dodać zmielony imbir, pozostawić na 24 godziny. Następnie przelać przez lejek z watą, połączyć ze spirytusem i barwnikiem, przelać do butelki, zakorkować i pozostawić na 3-4 dni.
Region:  Kuchnia polska
Przepis czytano już 10218 razy.
 dodaj swoje zdjęcie tej potrawy (zdjęć: 0)
 napisz swój komentarz (wpisów: 0)



Aby móc dodać swoje zdjęcie do tej potrawy
musisz być zalogowany/a.
Rejestracja w serwisie jest bezpłatna.
ZAREJESTRUJ SIĘ














strona główna | dodaj do ulubionych           
kontakt    regulamin