Sałatka z pieczonej papryki |
|
Poziom: łatwy Czas: 60 min. Porcji: od 3 do 4 Głosów: 0 Ocena: 0.00 Składniki: - plastry z 2 upieczonych papryk
- rukola
- kozi ser
Sos:
- 2 łyżki octu balsamico
- 5 łyżek oliwy
- sól
- pieprz
- utarty ząbek czosnku
|
Opis przygotowania: Plastry z 2 upieczonych papryk wymieszać z sosem, posypać garścią rukoli skropionej resztą sosu i kozim serem. |
|
Region: Kuchnia włoska |
Sposób przygotowania: Pieczone |
|
Przepis został dodany przez: eba100 |
Przepis czytano już 4567 razy. |
|
dodaj swoje zdjęcie tej potrawy (zdjęć: 0) |
napisz swój komentarz (wpisów: 0) |