przepisy kulinarne
  
Zapomniałem hasła





Krewetki na maśle z czosnkiem i pietruszką

Poziom: łatwy
Czas: 20 min.
Głosów: 3
Ocena: 3.33
Składniki:
- krewetki królewskie
- masło
- czosnek świeży
- natka pietruszki
- szczypta soli

Opis przygotowania:
Rozgrzać masło na patelni, ułożyć świeże krewetki, wgnieść trzy ząbki czosnku i po dwóch minutach wrzucić posiekaną natkę. Krewetki należy smażyć ok. 6 minut, nie dłużej. Krewetki podawaj z białym lub różowym winem.
Przepis czytano już 6611 razy.
 dodaj swoje zdjęcie tej potrawy (zdjęć: 0)
 napisz swój komentarz (wpisów: 0)



Aby móc dodać swoje zdjęcie do tej potrawy
musisz być zalogowany/a.
Rejestracja w serwisie jest bezpłatna.
ZAREJESTRUJ SIĘ














strona główna | dodaj do ulubionych           
kontakt    regulamin