Skrzydełka zawijane |
|
Poziom: łatwy Czas: 60 min. Porcji: 2 Głosów: 0 Ocena: 0.00 Składniki: - skrzydełka 4 szt
- boczek wędzony lub biały 4 paski
- olej 4-5 łyżek
- wegeta
- wykałaczki
|
Opis przygotowania: Skrzydełka myjemy i osuszamy.
Wegetujemy.
Owijamy ciasno boczkiem i spinamy wykałaczką.
Olej rozgrzewamy kładziemy skrzydełka i przykrywamy pokrywką.
Smażymy do zarumienienia i odwracamy na drugą stronę. |
|
Sposób przygotowania: Smażone |
|
Przepis został dodany przez: klaudyna |
Przepis czytano już 5024 razy. |
|
dodaj swoje zdjęcie tej potrawy (zdjęć: 1) |
napisz swój komentarz (wpisów: 0) |