przepisy kulinarne
  
Zapomniałem hasła





Pasta rybna z makreli

Poziom: b. łatwy
Czas: 10 min.
Głosów: 3
Ocena: 5.00
Składniki:
- 1 makrela wędzona
- 2 jajka, ugotowane na twardo
- szczypiorek, lub cebula
- serek wiejski np. Light z Piątnicy

Opis przygotowania:
Makrelę obrać i rozdrobnić. Dodać jajko, drobno pokrojoną cebulę lub szczypiorek oraz serek wiejski. Wszystko dokładnie wymieszać i wstawić do lodówki.
Sposób przygotowania:  Na zimno
Przepis czytano już 8456 razy.
 dodaj swoje zdjęcie tej potrawy (zdjęć: 0)
 napisz swój komentarz (wpisów: 0)



Aby móc dodać swoje zdjęcie do tej potrawy
musisz być zalogowany/a.
Rejestracja w serwisie jest bezpłatna.
ZAREJESTRUJ SIĘ














strona główna | dodaj do ulubionych           
kontakt    regulamin