|
|
Aby dodać ten przepis do Ulubionych musisz się zalogować.
Pasta rybna z makreli |
|
Poziom: b. łatwy Czas: 10 min. Głosów: 3 Ocena: 5.00 Składniki: - 1 makrela wędzona
- 2 jajka, ugotowane na twardo
- szczypiorek, lub cebula
- serek wiejski np. Light z Piątnicy
|
Opis przygotowania: Makrelę obrać i rozdrobnić. Dodać jajko, drobno pokrojoną cebulę lub szczypiorek oraz serek wiejski. Wszystko dokładnie wymieszać i wstawić do lodówki. |
|
Sposób przygotowania: Na zimno | |
Przepis czytano już 8456 razy. |
|
dodaj swoje zdjęcie tej potrawy (zdjęć: 0) | napisz swój komentarz (wpisów: 0) |
Twoje zdjęcie tej potrawy
Aby móc dodać swoje zdjęcie do tej potrawy musisz być zalogowany/a. Rejestracja w serwisie jest bezpłatna. ZAREJESTRUJ SIĘ
|
|
|