Dip czosnkowo-ogórkowy |
|
Poziom: b. łatwy Głosów: 5 Ocena: 4.20 Składniki: - 500g jogurtu naturalnego
- 0.5 pęczka koperku
- 1 świeży ogórek (około 200g)
- 6 ząbków czosnku
- 2 łyżki oliwy
- 1 łyżka soku z cytryny
- sól, pieprz
|
Opis przygotowania: Ogórek umyć, obrać zetrzeć na tarce. Koperek umyć, osączyć i drobno posiekać. Czosnek obrać i zmiażdżyć. Wszystkie składniki wymieszać. Odstawić na 1 godzine do lodówki. |
|
|
Przepis został dodany przez: intruz |
Przepis czytano już 5554 razy. |
|
dodaj swoje zdjęcie tej potrawy (zdjęć: 0) |
napisz swój komentarz (wpisów: 0) |