|
|
Aby dodać ten przepis do Ulubionych musisz się zalogować.
Kompot wieloowocowy |
|
Poziom: łatwy Głosów: 2 Ocena: 5.00 Składniki: 2 gruszki,
2 jabłka,
8-12 śliwek,
2 szklanki wody,
pół szklanki cukru.
|
Opis przygotowania: Zagotować wodę z cukrem. Włożyć do syropu najpierw połówki gruszek, podgotować do zmięknięcia, wyjąć do salaterki. Do syropu włożyć połówki lub ćwiartki jabłek, ugotować, wyjąć. Jako ostatnie włożyć do gotowania śliwki w całości lub w połówkach, ugotować. Ułożone w salaterce owoce zalać syropem, wystudzić. |
|
|
Przepis czytano już 6619 razy. |
|
dodaj swoje zdjęcie tej potrawy (zdjęć: 0) | napisz swój komentarz (wpisów: 0) |
Twoje zdjęcie tej potrawy
Aby móc dodać swoje zdjęcie do tej potrawy musisz być zalogowany/a. Rejestracja w serwisie jest bezpłatna. ZAREJESTRUJ SIĘ
|
|
|