przepisy kulinarne
  
Zapomniałem hasła





Pierogi- okrasa

Poziom: łatwy
Czas: 15 min.
Głosów: 2
Ocena: 3.00
Składniki:
Ciasto na pierogi według mojego przepisu.
Okrasa do pierogów z nadzieniem słonym.

Opis przygotowania:
Boczek wędzony ok. 300 g, kroimy w cienkie paseczki. Podsmażamy boczek z dodatkiem łyżki masła. ładnie zarumieniony boczek odcedzamy z tłuszczu. Na pozostałym tłuszczu szklimy na złoty kolor cebulę, którą solimy i pieprzymy do smaku. Do cebuli dodajemy boczek, mieszamy i odstawiamy
w chłodne miejsce. Używamy odgrzewając w mikrofalówce lub na kuchence uważając by już nie rumienić.
Sposób przygotowania:  Smażone
Przepis został dodany przez:  adrianbogacki
Przepis czytano już 9010 razy.
 dodaj swoje zdjęcie tej potrawy (zdjęć: 0)
 napisz swój komentarz (wpisów: 0)



Aby móc dodać swoje zdjęcie do tej potrawy
musisz być zalogowany/a.
Rejestracja w serwisie jest bezpłatna.
ZAREJESTRUJ SIĘ














strona główna | dodaj do ulubionych           
kontakt    regulamin