|
|
Aby dodać ten przepis do Ulubionych musisz się zalogować.
Potrawa bez nazwy, ale bardzo smaczna! |
|
Poziom: średni Głosów: 3 Ocena: 3.67 Składniki: - suszone grzyby
- pierś kurczaka
- kasza gryczana
- kapusta pekińska
|
Opis przygotowania: Grzyby należy umyć, namoczyć, pokroić w paski i ugotować w rondelku. Gdy zmiękną, wyjąć z rondelka i w wodzie po grzybach ugotować kaszę gryczaną. Pierś kurczaka pokroić w kostkę, przyprawić i usmażyć. Następnie w garnku dusić razem kaszę, grzyby, kurczaka i pokrojoną na kawałki kapustę pekińską - dodać sól, pieprz, zioła prowansalskie. Podawać, kiedy kapusta zmięknie. Naprawdę bardzo proste, szybkie i smaczne - smak tajemniczy - kurczak grzybowo-gryczany z posmakiem kapustki;) |
|
|
Przepis został dodany przez: mlynek | Przepis czytano już 4514 razy. |
|
dodaj swoje zdjęcie tej potrawy (zdjęć: 0) | napisz swój komentarz (wpisów: 0) |
Twoje zdjęcie tej potrawy
Aby móc dodać swoje zdjęcie do tej potrawy musisz być zalogowany/a. Rejestracja w serwisie jest bezpłatna. ZAREJESTRUJ SIĘ
|
|
|