| 
		
 
 
  | 
		
 
		Aby dodać ten przepis do Ulubionych musisz się zalogować.
	 
 
	Potrawa bez nazwy, ale bardzo smaczna! |  
	 |  
		Poziom: średni Głosów: 3 Ocena: 3.67  Składniki: - suszone grzyby 
- pierś kurczaka 
- kasza gryczana 
- kapusta pekińska
 
  |  
	Opis przygotowania: Grzyby należy umyć, namoczyć, pokroić w paski i ugotować w rondelku. Gdy zmiękną, wyjąć z rondelka i w wodzie po grzybach ugotować kaszę gryczaną. Pierś kurczaka pokroić w kostkę, przyprawić i usmażyć. Następnie w garnku dusić razem kaszę, grzyby, kurczaka i pokrojoną na kawałki kapustę pekińską - dodać sól, pieprz, zioła prowansalskie. Podawać, kiedy kapusta zmięknie. Naprawdę bardzo proste, szybkie i smaczne - smak tajemniczy - kurczak grzybowo-gryczany z posmakiem kapustki;) |  
	 |  
		 |  
	| Przepis został dodany przez:  mlynek |  	| Przepis czytano już 5053 razy. |  
	 |  
	  dodaj swoje zdjęcie tej potrawy (zdjęć: 0) |  	  napisz swój komentarz (wpisów: 0) |  
 
  
Twoje zdjęcie tej potrawy  
Aby móc dodać swoje zdjęcie do tej potrawy musisz być zalogowany/a. Rejestracja w serwisie jest bezpłatna. ZAREJESTRUJ SIĘ
  
  
  
		
		 | 
		
										
						 
						
			 
 
 
 
  
			 
                        			
			 
		 | 
		 |