przepisy kulinarne
  
Zapomniałem hasła





Zupa pomidorowa błyskawiczna


Poziom: b. łatwy
Czas: 15 min.
Głosów: 0
Ocena: 0.00
Składniki:
- wywar rosołowy lub kostka rosołowa
- kilka łyżek koncentratu pomidorowego
- natka pietruszki lub koperek
- łyżeczka masła
- pieprz, sól
- makaron lub ryż

Opis przygotowania:
Do wywaru dodać koncentrat i masło. Zagotować. Przyprawić do smaku. Można gotować z ryżem lub makaronem.
Przepis czytano już 4373 razy.
 dodaj swoje zdjęcie tej potrawy (zdjęć: 1)
 napisz swój komentarz (wpisów: 1)



Aby móc dodać swoje zdjęcie do tej potrawy
musisz być zalogowany/a.
Rejestracja w serwisie jest bezpłatna.
ZAREJESTRUJ SIĘ


Dodał/a blumenfeld





zupa pomidorowa błyskawiczna
Dodał/a syladance dnia 2010-12-13 13:15:29

pamiętam taką z czasów studenckich.... ja nawet nie gotowałam makaronu i ryżu tylko kupowałam sojowy lub ten z zupki chińskiej i zalewałąm zupką pomidorową:)))))) w tych czasach to był dla mnie rarytas i smakowałą wyśmienicie!!!!! i dodawała sił do dalszego wkuwania!!!:)AMORE POMIDORRRRE!!!!











strona główna | dodaj do ulubionych           
kontakt    regulamin