Roladki drobiowe z tymiankiem i serem | 
	 | 
		Poziom: średni Głosów: 0 Ocena: 0.00  Składniki: sznycel drobiowy - 4 sztuki 
 
Przyprawa Delikat 75 g Knorr - 1 sztuka 
 
tymianek 
 
olej - 2 łyżki 
 
plaster sera żółtego - 4 sztuki 
 
Sos w torebce Do pieczeni jasny Knorr - 1 sztuka 
 
białe wino - 1/2 szklanki 
 
woda 1 i 3/4 litra
 
  | 
	Opis przygotowania: 1.Rozbij sznycle lekko, dodaj Przyprawę Delikat Uniwersalny Knorr oraz tymianek. Połóż na każdy sznycel plasterek sera i zwiń w roladki. 
2.Podsmaż roladki, zalej gorącą wodą i duś do momentu, kiedy będą miękkie. 
3.Dodaj pod koniec duszenia Sos do pieczeni jasny Knorr rozrobiony w niewielkiej ilości zimnej wody oraz wino. Gotuj jeszcze ok. 15 min. | 
	 | 
		 | 
	| Przepis został dodany przez:  mlynek | 
	| Przepis czytano już 4514 razy. | 
	 | 
	  dodaj swoje zdjęcie tej potrawy (zdjęć: 0) | 
	  napisz swój komentarz (wpisów: 0) |