przepisy kulinarne
  
Zapomniałem hasła





Roladki drobiowe z tymiankiem i serem

Poziom: średni
Głosów: 0
Ocena: 0.00
Składniki:
sznycel drobiowy - 4 sztuki

Przyprawa Delikat 75 g Knorr - 1 sztuka

tymianek

olej - 2 łyżki

plaster sera żółtego - 4 sztuki

Sos w torebce Do pieczeni jasny Knorr - 1 sztuka

białe wino - 1/2 szklanki

woda 1 i 3/4 litra

Opis przygotowania:
1.Rozbij sznycle lekko, dodaj Przyprawę Delikat Uniwersalny Knorr oraz tymianek. Połóż na każdy sznycel plasterek sera i zwiń w roladki.
2.Podsmaż roladki, zalej gorącą wodą i duś do momentu, kiedy będą miękkie.
3.Dodaj pod koniec duszenia Sos do pieczeni jasny Knorr rozrobiony w niewielkiej ilości zimnej wody oraz wino. Gotuj jeszcze ok. 15 min.
Przepis został dodany przez:  mlynek
Przepis czytano już 3920 razy.
 dodaj swoje zdjęcie tej potrawy (zdjęć: 0)
 napisz swój komentarz (wpisów: 0)



Aby móc dodać swoje zdjęcie do tej potrawy
musisz być zalogowany/a.
Rejestracja w serwisie jest bezpłatna.
ZAREJESTRUJ SIĘ














strona główna | dodaj do ulubionych           
kontakt    regulamin