Roladki drobiowe z tymiankiem i serem |
|
Poziom: średni Głosów: 0 Ocena: 0.00 Składniki: sznycel drobiowy - 4 sztuki
Przyprawa Delikat 75 g Knorr - 1 sztuka
tymianek
olej - 2 łyżki
plaster sera żółtego - 4 sztuki
Sos w torebce Do pieczeni jasny Knorr - 1 sztuka
białe wino - 1/2 szklanki
woda 1 i 3/4 litra
|
Opis przygotowania: 1.Rozbij sznycle lekko, dodaj Przyprawę Delikat Uniwersalny Knorr oraz tymianek. Połóż na każdy sznycel plasterek sera i zwiń w roladki.
2.Podsmaż roladki, zalej gorącą wodą i duś do momentu, kiedy będą miękkie.
3.Dodaj pod koniec duszenia Sos do pieczeni jasny Knorr rozrobiony w niewielkiej ilości zimnej wody oraz wino. Gotuj jeszcze ok. 15 min. |
|
|
Przepis został dodany przez: mlynek |
Przepis czytano już 3920 razy. |
|
dodaj swoje zdjęcie tej potrawy (zdjęć: 0) |
napisz swój komentarz (wpisów: 0) |