ZAGRYCHA" z kurczaka | 
	 | 
		Poziom: średni Głosów: 2 Ocena: 5.00  Składniki: *  2 filety z kurczaka 
 
* jajko 
 
* przyprawa typu vegeta 
 
* Farsz: 
 
* ogórki konserwowe 
 
* papryka 
 
* szynka 
 
* żółty ser
 
  | 
	Opis przygotowania: Filety z kurczaka rozbijamy na cienkie kotlety i układamy na folii aluminiowej ( wysmarowanej margaryna). 
 
Przyprawiamy i nakładamy farsz ( pokrojony w słupki) . 
 
Zwijamy w walec i owijamy folią. 
 
Pieczemy ok. 40 min. 180 stopni. 
 
Odstawiamy do ostygnięcia . 
 
Gdy ostygnie kroimy w plasterki lekko z ukosa ;) | 
	 | 
		 | 
	| Przepis został dodany przez:  mlynek | 
	| Przepis czytano już 6174 razy. | 
	 | 
	  dodaj swoje zdjęcie tej potrawy (zdjęć: 0) | 
	  napisz swój komentarz (wpisów: 0) |