przepisy kulinarne
  
Zapomniałem hasła





Surówka z selerem naciowym

Poziom: średni
Głosów: 0
Ocena: 0.00
Składniki:
Składniki:
- 1 seler naciowy
- 2 pęczki rzodkiewki
- 1 łyżka miodu
- 1 łyżka sosu sojowego
- 1 łyżeczka octu winnego
- olej (z pestek winogron, lniany, orzechowy lub oliwa z oliwek)
- 2 łyżki sezamu

Opis przygotowania:
Seler i rzodkiewki umyć, pokroić w plasterki.
Do oleju dodać miód, sos sojowy i ocet, dobrze wymieszać. Polać surówkę.
Na suchej patelni uprażyć ziarno sezamu, posypać surówkę.
mozna też uprażyć słonecznik lub soje. coś pysznego!!!! smacznego:)
Przepis został dodany przez:  syladance
Przepis czytano już 4770 razy.
 dodaj swoje zdjęcie tej potrawy (zdjęć: 0)
 napisz swój komentarz (wpisów: 0)



Aby móc dodać swoje zdjęcie do tej potrawy
musisz być zalogowany/a.
Rejestracja w serwisie jest bezpłatna.
ZAREJESTRUJ SIĘ














strona główna | dodaj do ulubionych           
kontakt    regulamin