przepisy kulinarne
  
Zapomniałem hasła





Kurczak z jabłkami

Poziom: średni
Głosów: 3
Ocena: 3.00
Składniki:
podudzia kurczaka-10szt
jabłka kwaśne-3szt
bazylia
tymianek
cynamon
sól
pieprz

Opis przygotowania:
Części kurczaka myjemy i marynujemy w przyprawach.
Jabłka kroimy w ćwiartki(nieobieramy ze skórki)
W blaszce do pieczenia układamy kurczaka i przekładamy ćwiartkami jabłek,całość obficie posypujemy cynamonem.
Pieczemy w piekarniku 200 C ok.1h20min
Polecam...
Przepis został dodany przez:  pieknykrzysztof
Przepis czytano już 4206 razy.
 dodaj swoje zdjęcie tej potrawy (zdjęć: 0)
 napisz swój komentarz (wpisów: 0)



Aby móc dodać swoje zdjęcie do tej potrawy
musisz być zalogowany/a.
Rejestracja w serwisie jest bezpłatna.
ZAREJESTRUJ SIĘ














strona główna | dodaj do ulubionych           
kontakt    regulamin