|
|
Aby dodać ten przepis do Ulubionych musisz się zalogować.
Zupa z wątróbki |
|
Poziom: średni Głosów: 3 Ocena: 4.33 Składniki: wątróka drobiowa 60dkg
włoszczyzna
cebula 2 szt
koperek
ziemniaki 4szt
|
Opis przygotowania: Wątróbke czyścimy i obsmażamy w garnku,dodajemy pokrojoną cebule,zalewamy wodą.
Dodajemy troszke Vegety,kostke rosołową,liść laurowy.
Dusimy ok 15min,dodajemy pokrojoną włoszczyzne i koperek,zalewamy wodą tak aby wszystko było zakryte.
Po ok.15 min dodajemy pokrojone ziemniaki i doprawiamy do smaku wedle uznania.Gotujemy aż ziemniaczkie zmiękną.
Polecam |
|
|
Przepis został dodany przez: pieknykrzysztof | Przepis czytano już 4505 razy. |
|
dodaj swoje zdjęcie tej potrawy (zdjęć: 0) | napisz swój komentarz (wpisów: 0) |
Twoje zdjęcie tej potrawy
Aby móc dodać swoje zdjęcie do tej potrawy musisz być zalogowany/a. Rejestracja w serwisie jest bezpłatna. ZAREJESTRUJ SIĘ
|
|
|