przepisy kulinarne
  
Zapomniałem hasła





Woda różana

Poziom: średni
Głosów: 0
Ocena: 0.00
Składniki:
25 dag płatków róży jadalnej

1 l ciepłej wody

sok z jednej cytryny

Opis przygotowania:
Płatki trzeba przepłukać gorąca wodą, usunąć uszkodzone, a następnie zalać ciepłą wodą i sok z cytryny. Odstawić na 2 dni, przecedzić i trzymać w lodówce. Pachnie bosko!

Uwaga. przed robieniem białe końcówki w płatkach bo one sa gorzkie.
Opis / Uwagi:
można dodawać ją do tradycyjnego ciasta naleśnikowego, lub do racuchó, mozna również do deserów serkowych, pudingowych itp itp.
Przepis został dodany przez:  syladance
Przepis czytano już 4425 razy.
 dodaj swoje zdjęcie tej potrawy (zdjęć: 0)
 napisz swój komentarz (wpisów: 0)



Aby móc dodać swoje zdjęcie do tej potrawy
musisz być zalogowany/a.
Rejestracja w serwisie jest bezpłatna.
ZAREJESTRUJ SIĘ














strona główna | dodaj do ulubionych           
kontakt    regulamin