przepisy kulinarne
  
Zapomniałem hasła





Pitna czekolada z alkoholem

Poziom: łatwy
Głosów: 0
Ocena: 0.00
Składniki:
opakowanie pitnej czekolady (biała lub czarna)
2 szklanki mleka
1szkl.cukru
1opakowanie cukru waniliowego
1szkl.spirytusu

Opis przygotowania:
Mleka zagotować z cukrem i ostudzić, w ciepłym mleku rozpuścić czekoladę z cukrem waniliowym.Na koniec powoli dodawać spirytus ciągle mieszając.Krem musi być zimny gdy dodajemy spirytus.
Przepis został dodany przez:  agatek855
Przepis czytano już 4593 razy.
 dodaj swoje zdjęcie tej potrawy (zdjęć: 0)
 napisz swój komentarz (wpisów: 0)



Aby móc dodać swoje zdjęcie do tej potrawy
musisz być zalogowany/a.
Rejestracja w serwisie jest bezpłatna.
ZAREJESTRUJ SIĘ














strona główna | dodaj do ulubionych           
kontakt    regulamin