przepisy kulinarne
  
Zapomniałem hasła





Nalewka z aroni

Poziom: średni
Głosów: 0
Ocena: 0.00
Składniki:
3 kg. aronii
0,5 litra wody
1 litr spirytusu

Pozostawić w słoju przez 2 - 3 tygodnie

Opis przygotowania:
Przecedzić a owoce zasypać 1 kg cukru i też zostawić na 2 - 3 tygodnie
Po tym terminie połączyć sok z cukrem i sok ze spirytusem i przelać do butelek.
Przepis został dodany przez:  adam
Przepis czytano już 4169 razy.
 dodaj swoje zdjęcie tej potrawy (zdjęć: 0)
 napisz swój komentarz (wpisów: 0)



Aby móc dodać swoje zdjęcie do tej potrawy
musisz być zalogowany/a.
Rejestracja w serwisie jest bezpłatna.
ZAREJESTRUJ SIĘ














strona główna | dodaj do ulubionych           
kontakt    regulamin