|
|
Aby dodać ten przepis do Ulubionych musisz się zalogować.
NALEŚNIKI ZIELONE Z FETĄ |
|
Poziom: średni Głosów: 1 Ocena: 5.00 Składniki: 10 usmażonych naleśników
500g szpinaku (może być mrożony)
150g sera feta
3 ząbki czosnku
Łyżka pietruszki
Łyżka szczypiorku
|
Opis przygotowania: Gdy będziesz przygotowywać ciasto na naleśniki dodaj do niego szczypiorek, pietruszkę, użyj blendera aby otrzymać lekko zielone ciasto. Jeśli używasz mrożonego szpinaku rozmroź go i odsącz. Na patelni rozgrzej odrobinę oliwy, dodaj czosnek a po chwili szpinak, smaż go kilka minut, dodaj fetę pokrojoną w kostkę, wymieszaj. Farsz rozprowadź na naleśnikach, składaj je w trójkąty. |
|
Sposób przygotowania: Smażone | |
Przepis został dodany przez: adam | Przepis czytano już 5168 razy. |
|
dodaj swoje zdjęcie tej potrawy (zdjęć: 0) | napisz swój komentarz (wpisów: 0) |
Twoje zdjęcie tej potrawy
Aby móc dodać swoje zdjęcie do tej potrawy musisz być zalogowany/a. Rejestracja w serwisie jest bezpłatna. ZAREJESTRUJ SIĘ
|
|
|