| Jajka z orzechami | 
	|  | 
		| Składniki: Poziom:
  b. łatwyCzas:  20 min.Porcji:  3Głosów: 0Ocena: 0.00
3 jaka
 6 orzechów włoskich
 3 łyżki majonezu
 sól
 pieprz
 
 
 | 
	| Opis przygotowania: 1.Jajka ugotuj ja twardo.Ostudź,obierz,przekrój na pół.Wyjmij żółtka.Połowę połówek orzechów odłóż do dekoracji,pozostałe posiekaj.Żółtka rozgnieć,dodaj około 2 łyżek majonezu i posiekane orzechy,wymieszaj.Przypraw solą i pieprzem.
 2.Masę napełnij białka.Udekoruj majonezem i orzechami.
 | 
	|  | 
	| Region:  Kuchnia polska | 
| Sposób przygotowania:  Na zimno | 
	|  | 
	| Przepis został dodany przez:  natalina4 | 
	| Przepis czytano już 5674 razy. | 
	|  | 
	|  dodaj swoje zdjęcie tej potrawy (zdjęć: 0) | 
	|  napisz swój komentarz (wpisów: 0) |