| Zupa cebulowa | 
	|  | 
		| Składniki:Poziom: b. łatwyCzas: 15 min.
 Porcji: 4
 Głosów: 0Ocena: 0.00
4-5 dużych cebul , 1,5 łyżka masła , kostka rosołowa ,bułka na grzanki
 
 
 | 
	| Opis przygotowania: W 600 ml wody gotować z kostkę rosołową .Cebule pokroić w plastry i podsmazyć na maśłę aż będzie rumiana/gdy sie przypali zacząć od nowa/ dodac do bulionu i chwilkę pogotować okołó 5 minut , zmiksować ,doprawicsoląi świeżo zmielonym pieprzem kolorowym .
 | 
	|  | 
	| Opis / Uwagi: cebuli nie można przypalić !
 | 
		|  | 
| Sposób przygotowania:  Gotowane | 
	|  | 
	| Przepis został dodany przez:  aniesie27 | 
	| Przepis czytano już 3896 razy. | 
	|  | 
	|  dodaj swoje zdjęcie tej potrawy (zdjęć: 0) | 
	|  napisz swój komentarz (wpisów: 0) |