Zupa cebulowa |
|
Poziom: b. łatwy Czas: 15 min. Porcji: 4 Głosów: 0 Ocena: 0.00 Składniki: 4-5 dużych cebul , 1,5 łyżka masła , kostka rosołowa ,bułka na grzanki
|
Opis przygotowania: W 600 ml wody gotować z kostkę rosołową .Cebule pokroić w plastry i podsmazyć na maśłę aż będzie rumiana/gdy sie przypali zacząć od nowa/ dodac do bulionu i chwilkę pogotować okołó 5 minut , zmiksować ,doprawicsoląi świeżo zmielonym pieprzem kolorowym . |
|
Opis / Uwagi: cebuli nie można przypalić ! |
|
Sposób przygotowania: Gotowane |
|
Przepis został dodany przez: aniesie27 |
Przepis czytano już 3311 razy. |
|
dodaj swoje zdjęcie tej potrawy (zdjęć: 0) |
napisz swój komentarz (wpisów: 0) |