|
|
Aby dodać ten przepis do Ulubionych musisz się zalogować.
Faworki ze schabu |
|
Poziom: średni Czas: 40 min. Porcji: 4 Głosów: 0 Ocena: 0.00 Składniki: 4 cienkie bitki schabowe , 200 ml śmietanki , czosnek , świeży koper okołó 1 łyżeczki , mąka ziemniaczana ,sól ,pieprz ,pparyka słodka ,1 łyżeczka masełka
|
Opis przygotowania: Bitki koniecznie ciennko rozbić i pokroić wzdłuż z dziurkąpo środku by zrobic faworka .Przyprawami opruszyc i delikatnie posypac mąką zmieniaczaną .Obsmażyć na obu stronach , dodać smietankę czosnek , maseło koper i dusić aż powstanie gęsty sos . |
|
Opis / Uwagi: mąka ziemniaczana jest mniej wyczuwalna w sosie i nie przypada sie jak pszenna |
| Sposób przygotowania: Gotowane | |
Przepis został dodany przez: aniesie27 | Przepis czytano już 4922 razy. |
|
dodaj swoje zdjęcie tej potrawy (zdjęć: 0) | napisz swój komentarz (wpisów: 0) |
Twoje zdjęcie tej potrawy
Aby móc dodać swoje zdjęcie do tej potrawy musisz być zalogowany/a. Rejestracja w serwisie jest bezpłatna. ZAREJESTRUJ SIĘ
|
|
|