przepisy kulinarne
  
Zapomniałem hasła





Kasztany


Poziom: średni
Czas: 50 min.
Porcji: 4
Głosów: 0
Ocena: 0.00
Składniki:
5 jajek
70 dag filetów z kurczaka
2 czerstwe bułki
sól
pieprz
olej do smażenia

Opis przygotowania:
1 . 4 jajka gotujemy na twardo . Obieramy . Żółtka wyjmujemy i rozgniatamy . Formujemy małe kulki .
2 . Filety myjemy , osuszamy i mielimy . Wbijamy surowe jajko i doprawiamy . Mieszamy aż powstanie jednolita masa .
3 . Bułki kroimy w małą kostkę . Nabieramy po porcji mięsa , spłaszczamy i na środek kładziemy kulki z żółtka . Formujemy kotlety . Obtaczamy , lekko dociskając , w bułce . Smażymy w dużej ilości oleju .
Sposób przygotowania:  Smażone
Przepis został dodany przez:  natalina4
Przepis czytano już 3314 razy.
 dodaj swoje zdjęcie tej potrawy (zdjęć: 0)
 napisz swój komentarz (wpisów: 0)



Aby móc dodać swoje zdjęcie do tej potrawy
musisz być zalogowany/a.
Rejestracja w serwisie jest bezpłatna.
ZAREJESTRUJ SIĘ














strona główna | dodaj do ulubionych           
kontakt    regulamin