Sałatka winogronowa |
|
Poziom: łatwy Czas: 30 min. Porcji: 4 Głosów: 0 Ocena: 0.00 Składniki: 50 dag ciemnego winogrona
2 słoiki selera konserwowego
50 dag szynki drobiowej
3 łyżki majonezu
|
Opis przygotowania: 1 . Selera przelewamy zimną wodą i osączamy . Winogrona myjemy , osuszamy i kroimy na pół . Pestki usuwamy .
2 . Szynkę kroimy w cienkie paski .
3 . Selera , winogrona i szynkę wkładamy do salaterki . Dodajemy majonez i delikatnie mieszamy . Odstawiamy do schłodzenia . |
|
Region: Kuchnia polska |
Sposób przygotowania: Na zimno |
|
Przepis został dodany przez: natalina4 |
Przepis czytano już 3534 razy. |
|
dodaj swoje zdjęcie tej potrawy (zdjęć: 0) |
napisz swój komentarz (wpisów: 0) |