Pasta pieczarkowa z kolorową papryką | 
	 | 
		  Poziom: łatwy Czas: 30 min. Porcji: 4 Głosów: 0 Ocena: 0.00  Składniki: - cebula                                            2 średnie szt. 
- olej                                                  2 łyżki 
- pieczarki świeże                           200g 
- jajka                                                3 szt. 
- sól, pieprz do smaku 
- majonez                                          1 łyżka 
- kolorowa świeża papryka            1 ½ szt.       
-Chleb Bawarski Dan Cake	   1 bochenek
 
  | 
	Opis przygotowania: Cebulę obieramy, kroimy w kostkę i smażymy na oleju na jasnozłoty kolor. Osobno, na rozgrzanym oleju podsmażamy pieczarki pokrojone w cząstki. Jajka gotujemy na twardo. Gdy wszystkie składniki ostygną, mielimy je w maszynce do mięsa. Dodajemy przyprawy, majonez i pokrojoną w drobną kostkę paprykę. Całość dokładnie mieszamy. Pieczywo Dan Cake smarujemy pastą i dekorujemy cząstkami papryki. | 
	 | 
	Opis / Uwagi: Ta kolorowa, aromatyczna pasta wspaniale sprawdzi się nie tylko podczas śniadania, ale także jako dodatek do potraw z grilla. | 
		 | 
| Region:  Kuchnia polska | 
	 | 
	| Przepis został dodany przez:  redakcja | 
	| Przepis czytano już 3366 razy. | 
	 | 
	  dodaj swoje zdjęcie tej potrawy (zdjęć: 0) | 
	  napisz swój komentarz (wpisów: 0) |