|
|
Aby dodać ten przepis do Ulubionych musisz się zalogować.
Jabłecznik bez tłuszczu |
|
Poziom: b. łatwy Czas: 90 min. Głosów: 0 Ocena: 0.00 Składniki: 6 dużych jabłek renet,
3 szkl. mąki tortowej,
2 szkl. cukru,
1 szkl. orzechów włoskich,
3 jaja,
1 łyżeczka proszku do pieczenia,
1 łyżeczka sody oczyszczonej.
|
Opis przygotowania: Jabłka pokroić w kostkę, zasypać cukrem na 0.5 h. Orzechy drobno posiekać. Wszystkie składniki wymieszać, wylać na natłuszczoną blaszkę. Piec w gorącym piekarniku około 50 min. Po upieczeniu można posypać cukrem pudrem. |
|
Sposób przygotowania: Pieczone | |
Przepis czytano już 7558 razy. |
|
dodaj swoje zdjęcie tej potrawy (zdjęć: 0) | napisz swój komentarz (wpisów: 0) |
Twoje zdjęcie tej potrawy
Aby móc dodać swoje zdjęcie do tej potrawy musisz być zalogowany/a. Rejestracja w serwisie jest bezpłatna. ZAREJESTRUJ SIĘ
|
|
|