Łosoś z grilla |
|
Poziom: łatwy Czas: 120 min. Głosów: 0 Ocena: 0.00 Składniki: - 1/2 kg łosoś
- 2 łyżeczki masła
- 1 cytryna
- świeża bazylia
- przyprawy do ryb
|
Opis przygotowania: Łososia myjemy i posypujemy przyprawami do ryb, bazylią oraz skrapiamy cytryną (1/2). Wstawiamy do lodówki na 3 godziny. Następnie kładziemy na łososia masło - w kilku miejscach po pół łyżeczki do herbaty i tak przygotowaną rybkę wkładnamy do rękawa. Piecyk rozgrzewamy do 180 stopni a nastepnie pieczemy łososia około 20 min. |
|
Sposób przygotowania: Grillowane |
|
Przepis czytano już 11024 razy. |
|
dodaj swoje zdjęcie tej potrawy (zdjęć: 0) |
napisz swój komentarz (wpisów: 0) |