|
|
Aby dodać ten przepis do Ulubionych musisz się zalogować.
Śledź z rusztu |
|
Poziom: łatwy Głosów: 0 Ocena: 0.00 Składniki: 6 śledzi
2 łyżki musztardy
szczypta sproszkowanej ostrej papryki
60 g masła
sól
|
Opis przygotowania: Ryby sprawić, usunąć wnętrzności poprzez skrzela, zachowując ikrę i mlecze. Zrobić kilka poprzecznych nacięć po bokach śledzi, oprószyć solą, odłożyć na 15 minut. Utrzeć musztardę z papryką, ikrą i mleczem. Natrzeć nią ryby. Piec na grillu smarując co jakiś czas roztopionym masłem. |
|
Sposób przygotowania: Grillowane | |
Przepis czytano już 4955 razy. |
|
dodaj swoje zdjęcie tej potrawy (zdjęć: 0) | napisz swój komentarz (wpisów: 0) |
Twoje zdjęcie tej potrawy
Aby móc dodać swoje zdjęcie do tej potrawy musisz być zalogowany/a. Rejestracja w serwisie jest bezpłatna. ZAREJESTRUJ SIĘ
|
|
|