|  | 
 
 
 | 
 
		Aby dodać ten przepis do Ulubionych musisz się zalogować.
	 
 
	| Pieczarki w pomidorach |  |  |  | Składniki:Poziom: łatwyCzas: 40 min.
 Głosów: 0Ocena: 0.00
- 3 kg pieczarek
 - 4 duże cebule
 - 1 łyżka soli
 - olej do smażenia
 - pieprz mielony
 - 1 słoik przecieru pomidorowego
 
 Zalewa:
 - 1 szkl. oliwy
 - 7 łyżek cukru
 - 1 łyżka wegety
 - 2 l. wody
 - 1 szkl. octu
 - listek laurowy
 - ziele ang.
 
 
 |  | Opis przygotowania: Pieczarki umyć, oczyścić, odkroić kapelusze od nóżek. Jeśli grzyby są duże, przekroić na pół. Cebule obrać, przekroić w piórka.Pieczarki z cebulą usmażyć na oleju, posypać solą i pieprzem. Włożyć do słoików, zalać gorącą zalewą. Słoiki ustawić do góry dnem do
 wystygnięcia
 |  |  |  |  |  | Przepis czytano już 7245 razy. |  |  |  |  dodaj swoje zdjęcie tej potrawy (zdjęć: 0) |  |  napisz swój komentarz (wpisów: 0) |  
 
 Twoje zdjęcie tej potrawy Aby móc dodać swoje zdjęcie do tej potrawy
 musisz być zalogowany/a.
 Rejestracja w serwisie jest bezpłatna.
 ZAREJESTRUJ SIĘ
 
 
 
 
 
 
 | 
 
 
 
 
 
 
 
 
 |  |