|
|
Aby dodać ten przepis do Ulubionych musisz się zalogować.
Żur wielkanocny |
|
Poziom: średni Głosów: 5 Ocena: 3.40 Składniki: - 2 l wywaru z wędzonki
- 1 słoik żuru 720 ml
- 50 g korzenia chrzanu
- 10 białych kiełbas, parzonych
- 10 jaj, ugotowanych
- majeranek
- czosnek
- pieprz
- sól
|
Opis przygotowania: Do wywaru z wędzonki dodać słoik żuru. Chrzan poskrobać nożem i również dodać do wywaru, przyprawić do smaku. Podawać z jajkiem i białą kiełbasą. |
|
Region: Kuchnia polska | Sposób przygotowania: Gotowane | |
Przepis czytano już 7243 razy. |
|
dodaj swoje zdjęcie tej potrawy (zdjęć: 0) | napisz swój komentarz (wpisów: 0) |
Twoje zdjęcie tej potrawy
Aby móc dodać swoje zdjęcie do tej potrawy musisz być zalogowany/a. Rejestracja w serwisie jest bezpłatna. ZAREJESTRUJ SIĘ
|
|
|