|
|
Aby dodać ten przepis do Ulubionych musisz się zalogować.
Pomidory faszerowane |
|
Poziom: średni Głosów: 0 Ocena: 0.00 Składniki: 8 średnich pomidorów
15 dag drobnego makaronu
2 łyżki pesto
19 dag białego sera
łyżka oliwy
filiżanka bulionu warzywnego
|
Opis przygotowania: Ugotować makaron, wymieszać z pesto. Rozgrzać piekarnik do temp. 225 stopni C. Umyć pomidory, ściąć kapelusze, wydrążyć miąższ. Posolić i posypać pieprzem wnętrze pomidorów, wypełnić farszem, przykryć. Naczynie żarooodporne wysmarować oliwą, ułożyć pomidory, wlać bulion. Gdy bulion zacznie wrzeć, zmniejszyć temp. do 180 stopni C. Zapiekać ok. 15 min. |
|
Sposób przygotowania: Zapiekane | |
Przepis czytano już 4859 razy. |
|
dodaj swoje zdjęcie tej potrawy (zdjęć: 0) | napisz swój komentarz (wpisów: 0) |
Twoje zdjęcie tej potrawy
Aby móc dodać swoje zdjęcie do tej potrawy musisz być zalogowany/a. Rejestracja w serwisie jest bezpłatna. ZAREJESTRUJ SIĘ
|
|
|