|
|
Aby dodać ten przepis do Ulubionych musisz się zalogować.
Kolorowe kulki |
|
Poziom: łatwy Głosów: 4 Ocena: 2.75 Składniki: 1. orzechowe:
10 dag sera żółtego
10 dag twarogu
kilka orzechów włoskich
2. ziołowe:
20 dag sera żółtego
świeże zioła
3. paprykowe:
10 dag serka topionego
papryka w proszku
4. kokosowe:
10 dag twarogu
10 dag sera pleśniowego
wiórki kokosowe
|
Opis przygotowania: 1. Ser żółty zetrzeć, wymieszać z twarogiem, dodać połowę zmielonych orzechów, uformować kulki, obtoczyć w pozostałych orzechach
2. Starty ser połączyć z ziołami, obtoczyć z zieleninie
3. Wymieszać oba sery, obtoczyć w papryce
4. Wymieszać ser z twarogiem i wiórkami, obtoczyć w reszcie wiórków |
|
Sposób przygotowania: Na zimno | |
Przepis czytano już 13284 razy. |
|
dodaj swoje zdjęcie tej potrawy (zdjęć: 0) | napisz swój komentarz (wpisów: 0) |
Twoje zdjęcie tej potrawy
Aby móc dodać swoje zdjęcie do tej potrawy musisz być zalogowany/a. Rejestracja w serwisie jest bezpłatna. ZAREJESTRUJ SIĘ
|
|
|