|
|
Aby dodać ten przepis do Ulubionych musisz się zalogować.
Pasta daktylowa |
|
Poziom: b. łatwy Głosów: 2 Ocena: 3.00 Składniki: 20 daktyli
8 łyżek wiórków kokosowych
4 łyżki oleju
mleko
|
Opis przygotowania: Daktyle zmiksować. Wiórki zalać odrobiną wrzącego mleka, odstawić na 3o min, odsączyć. Połączyć z daktylami i olejem. |
|
Sposób przygotowania: Na zimno | |
Przepis czytano już 7319 razy. |
|
dodaj swoje zdjęcie tej potrawy (zdjęć: 0) | napisz swój komentarz (wpisów: 0) |
Twoje zdjęcie tej potrawy
Aby móc dodać swoje zdjęcie do tej potrawy musisz być zalogowany/a. Rejestracja w serwisie jest bezpłatna. ZAREJESTRUJ SIĘ
|
|
|