|
|
Aby dodać ten przepis do Ulubionych musisz się zalogować.
Pasta serowa z czosnkiem |
|
Poziom: b. łatwy Głosów: 4 Ocena: 3.00 Składniki: 20 dag twarogu
15 dag bryndzy
200 ml jogurtu naturalnego
2 łyżki oliwy
8 ząbków czosnku
sól, pieprz
|
Opis przygotowania: Bryndzę dokładnie rozgnieść widelcem, dodać zmielony twaróg, dolewając stopniowo jogurt, ucierać wszystkie składniki na gładką masę |
|
Region: Kuchnia polska | Sposób przygotowania: Na zimno | |
Przepis czytano już 8520 razy. |
|
dodaj swoje zdjęcie tej potrawy (zdjęć: 0) | napisz swój komentarz (wpisów: 0) |
Twoje zdjęcie tej potrawy
Aby móc dodać swoje zdjęcie do tej potrawy musisz być zalogowany/a. Rejestracja w serwisie jest bezpłatna. ZAREJESTRUJ SIĘ
|
|
|