|
|
Aby dodać ten przepis do Ulubionych musisz się zalogować.
Pasta orzechowa |
|
Poziom: b. łatwy Głosów: 2 Ocena: 3.00 Składniki: 10 dag tłustego twarogu
10 dag rokpola
10 dag masła
5 dag posiekanych orzechów
gałka muszkatołowa
sól, pieprz
|
Opis przygotowania: Rozetrzeć masło dodając po trochu rokpol i twaróg. Dodać posiekane orzechy, wymieszać, przyprawić. |
|
Sposób przygotowania: Na zimno | |
Przepis czytano już 8186 razy. |
|
dodaj swoje zdjęcie tej potrawy (zdjęć: 0) | napisz swój komentarz (wpisów: 0) |
Twoje zdjęcie tej potrawy
Aby móc dodać swoje zdjęcie do tej potrawy musisz być zalogowany/a. Rejestracja w serwisie jest bezpłatna. ZAREJESTRUJ SIĘ
|
|
|