|
|
Aby dodać ten przepis do Ulubionych musisz się zalogować.
Masło zielone |
|
Poziom: b. łatwy Głosów: 1 Ocena: 5.00 Składniki: - 1/2 kg pieczarek
- 2 cebule
- tłuszcz
- 1/2 kostki masła
- czerstwa bułka
- 3 łyżki suszonego majeranku
- sól, pieprz
|
Opis przygotowania: Posiekane pieczarki i cebule podsmażyć na tłuszczu, zmielić z bułką. Dodać przyprawy, masło, wymieszać, przesmażyć. |
|
Sposób przygotowania: Smażone | |
Przepis czytano już 6822 razy. |
|
dodaj swoje zdjęcie tej potrawy (zdjęć: 0) | napisz swój komentarz (wpisów: 0) |
Twoje zdjęcie tej potrawy
Aby móc dodać swoje zdjęcie do tej potrawy musisz być zalogowany/a. Rejestracja w serwisie jest bezpłatna. ZAREJESTRUJ SIĘ
|
|
|