|
|
Aby dodać ten przepis do Ulubionych musisz się zalogować.
Pasta z sera topionego, jaj i twarogu |
|
Poziom: b. łatwy Czas: 20 min. Głosów: 3 Ocena: 3.67 Składniki: 1 ser topiony
1 jajko na twardo
2-3 łyżki twarogu
1/2 papryki / 5 rzodkiewek
2-3 łyżki śmietany
szczypiorek
sól
|
Opis przygotowania: Ser topiony rozetrzeć z twarogiem, połączyć z posiekanym drobno jajkiem, pokrojonymi drobno rzodkiewkami lub rzodkiewkami, śmietaną, szczypiorkiem, solą. |
|
Region: Kuchnia polska | Sposób przygotowania: Na zimno | |
Przepis czytano już 10495 razy. |
|
dodaj swoje zdjęcie tej potrawy (zdjęć: 0) | napisz swój komentarz (wpisów: 0) |
Twoje zdjęcie tej potrawy
Aby móc dodać swoje zdjęcie do tej potrawy musisz być zalogowany/a. Rejestracja w serwisie jest bezpłatna. ZAREJESTRUJ SIĘ
|
|
|