|
|
Aby dodać ten przepis do Ulubionych musisz się zalogować.
Ryż koszycki |
|
Poziom: b. łatwy Głosów: 1 Ocena: 5.00 Składniki: 200 g ryżu,
sól,
3 jaja,
1 pęczek zielonej pietruszki,
70 g utartego sera,
50 g masła.
|
Opis przygotowania: Ryż ugotować w osolonej wodzie, odsączyć, wymieszać z drobno posiekaną zieloną pietruszką i stopionym masłem. Jaja roztrzepać, wymieszać z utartym serem i dodać do ryżu. Jeszcze raz postawić na ogniu i tak długo podgrzewać, aż jaja się zetną. |
|
Region: Kuchnia węgierska | Sposób przygotowania: Gotowane | |
Przepis czytano już 8993 razy. |
|
dodaj swoje zdjęcie tej potrawy (zdjęć: 0) | napisz swój komentarz (wpisów: 0) |
Twoje zdjęcie tej potrawy
Aby móc dodać swoje zdjęcie do tej potrawy musisz być zalogowany/a. Rejestracja w serwisie jest bezpłatna. ZAREJESTRUJ SIĘ
|
|
|