przepisy kulinarne
  
Zapomniałem hasła





Sałatka grzybowa

Poziom: b. łatwy
Głosów: 5
Ocena: 3.00
Składniki:
500 g grzybów,
500 g pomidorów,
2 łyżki posiekanej cebuli,
1 1/2 filiżanki oleju,
sól,
sok z 1 cytryny,
pieprz.

Opis przygotowania:
Grzyby oczyścić, drobno pokrajać, poddusić na oleju razem z cebulą. Dodać drobno pokrajane pomidory, posolić i oprószyć pieprzem. Gdy grzyby zmiękną, przyprawić sałatkę sokiem z cytryny i wstawić do lodówki. Podawać na stół bardzo schłodzoną.
Region:  Kuchnia węgierska
Przepis czytano już 10191 razy.
 dodaj swoje zdjęcie tej potrawy (zdjęć: 0)
 napisz swój komentarz (wpisów: 1)



Aby móc dodać swoje zdjęcie do tej potrawy
musisz być zalogowany/a.
Rejestracja w serwisie jest bezpłatna.
ZAREJESTRUJ SIĘ





pycha
Dodał/a ~koma dnia 2007-10-13 16:46:23

dzien dobry! bardzo lubie zbierac grzyby i robic z nimi odlotowe dania ale ten twoj przepis jest naprawde super! moge cie prosic o przeslanie jeszcze jakis przepisow z grzybami. pozdrawiam z zasniezonych kowar











strona główna | dodaj do ulubionych           
kontakt    regulamin