|
|
Aby dodać ten przepis do Ulubionych musisz się zalogować.
Ocet cytrynowy |
|
Poziom: łatwy Głosów: 0 Ocena: 0.00 Składniki: - 4 cytryny
- 2 szklanki octu winnego
|
Opis przygotowania: Cytryny sparz, osusz, obierz, pokrój w plasterki, usuń pestki i razem z otartą skórką włóż do słoika. Teraz zalej całość octem winnym, szczelnie zakręć słoik i odstaw na 5 - 6 dni. Następnie przecedź, rozlej do buteleczek. Taki ocet nadaje się znakomicie do sałatek i dań mięsnych. |
|
Region: Kuchnia polska | |
Przepis czytano już 5308 razy. |
|
dodaj swoje zdjęcie tej potrawy (zdjęć: 0) | napisz swój komentarz (wpisów: 0) |
Twoje zdjęcie tej potrawy
Aby móc dodać swoje zdjęcie do tej potrawy musisz być zalogowany/a. Rejestracja w serwisie jest bezpłatna. ZAREJESTRUJ SIĘ
|
|
|