|
|
Aby dodać ten przepis do Ulubionych musisz się zalogować.
Masło jajeczne |
|
Poziom: b. łatwy Głosów: 2 Ocena: 3.00 Składniki: - 30 dkg masła
- 6 jaj
- sól
|
Opis przygotowania: Jaja ugotować na twardo, wystudzić, obrać ze skorupek, oddzielić białka od żółtek. Masło utrzeć na puszystą masę, dodać żółtka i dalej ucierać. Białka jaj bardzo drobno posiekać, po czym dodać do utartego masła z żółtkami. Przyprawić do smaku solą i dokładnie wymieszać. |
|
|
Przepis czytano już 7266 razy. |
|
dodaj swoje zdjęcie tej potrawy (zdjęć: 0) | napisz swój komentarz (wpisów: 0) |
Twoje zdjęcie tej potrawy
Aby móc dodać swoje zdjęcie do tej potrawy musisz być zalogowany/a. Rejestracja w serwisie jest bezpłatna. ZAREJESTRUJ SIĘ
|
|
|