|
|
Aby dodać ten przepis do Ulubionych musisz się zalogować.
Jogurtowy sos miętowy |
|
Poziom: b. łatwy Głosów: 0 Ocena: 0.00 Składniki: - 3 łyżki posiekanej mięty
- 1 jogurt naturalny
- 400 g
- 1 łyżka mocnej oliwy
- 1 mały ogórek
- 2 łyżki posiekanej dymki
- sól
- pieprz
- kumin
|
Opis przygotowania: Ogórek utrzeć, posolić, odstawić. Pozostałe składniki wymieszać, dodać odciśnięty ogórek, doprawić, wstawić do lodówki. Podawać do smażonych kotlecików z kalarepki, pieczonych ziemniaków, grillowanych warzyw, szczególnie buraków. |
|
Region: Kuchnia grecka | Sposób przygotowania: Na zimno | |
Przepis czytano już 8347 razy. |
|
dodaj swoje zdjęcie tej potrawy (zdjęć: 0) | napisz swój komentarz (wpisów: 0) |
Twoje zdjęcie tej potrawy
Aby móc dodać swoje zdjęcie do tej potrawy musisz być zalogowany/a. Rejestracja w serwisie jest bezpłatna. ZAREJESTRUJ SIĘ
|
|
|