| Kotlety z rusztu | 
	|  | 
		| Składniki:Poziom: łatwy Głosów: 0Ocena: 0.00
- 8 kotletów bez kości
 - 2 - 3 łyżki oliwy z oliwek lub oleju
 - 3 - 4 łyżki soku cytrynowego
 - po 0.5 łyżeczki rozmarynu i cząbru
 - 1 liść laurowy
 - pieprz
 - sól
 
 
 | 
	| Opis przygotowania: Rozbić kotlety. Posmarować kotlety przyprawami, ułożyć w słoiku i zalać oliwą. Pozostawić w chłodnym miejscu na noc. Kotlety polać sokiem cytrynowym przed położeniem na ruszt. Tak przygotowane kotlety można tez piec w silnie nagrzanym piekarniku.
 | 
	|  | 
	| Region:  Kuchnia bułgarska | 
| Sposób przygotowania:  Grillowane | 
	|  | 
		| Przepis czytano już 8195 razy. | 
	|  | 
	|  dodaj swoje zdjęcie tej potrawy (zdjęć: 0) | 
	|  napisz swój komentarz (wpisów: 0) |