przepisy kulinarne
  
Zapomniałem hasła





Chleb z ogniska

Poziom: b. łatwy
Głosów: 5
Ocena: 2.40
Składniki:
- 1 bochenek chleba (chleb może być czerstwy)
- 100 g masła
- główka czosnku

Opis przygotowania:
Czosnek obrać i przygotować ząbki przekrojone na pół. Chleb pokroić na kromki, wysmarować z obu stron masłem, a następnie nabić na patyk każdą kromkę i przypiekać nad ogniem, aż nabiorą złotego koloru. Wtedy grzanki natrzeć czosnkiem.
Przepis czytano już 6953 razy.
 dodaj swoje zdjęcie tej potrawy (zdjęć: 0)
 napisz swój komentarz (wpisów: 0)







Twój komentarz
Imię lub ksywka:*
Tytuł:*
Komentarz:*
(max. 2000 znaków)
Kod z obrazka:*











strona główna | dodaj do ulubionych           
kontakt    regulamin