przepisy kulinarne
  
Zapomniałem hasła





Sos ziołowy

Poziom: łatwy
Czas: 20 min.
Głosów: 1
Ocena: 5.00
Składniki:
- 1 szklanka beszamelu
- 2 łyżki białego wytrawnego wina
- 2 łyżki octu estragonowego
- pęczek szczypiorku
- pęczek trybuli lub zielonej pietruszki
- cebula
- sól, pieprz

Opis przygotowania:
Zioła drobno posiekać, cebulę zmiksować, zalać winem i octem, gotować ok. 10 min, połączyć z beszamelem i ponownie zagotować. Przyprawić. Wymieszać z ziołami. Podawać do jaj i warzyw.
Sposób przygotowania:  Gotowane
Przepis czytano już 6260 razy.
 dodaj swoje zdjęcie tej potrawy (zdjęć: 0)
 napisz swój komentarz (wpisów: 0)







Twój komentarz
Imię lub ksywka:*
Tytuł:*
Komentarz:*
(max. 2000 znaków)
Kod z obrazka:*











strona główna | dodaj do ulubionych           
kontakt    regulamin