przepisy kulinarne
  
Zapomniałem hasła





Dip szpinakowy

Poziom: łatwy
Głosów: 0
Ocena: 0.00
Składniki:
- 1 serek Ostrowia (śmietankowy)
- 30 dkg szpinaku mrożonego
- sól i pieprz do smaku (czosnek)
- 2 łyżki mleka
- 0.5 szkl. jogurtu naturalnego

Opis przygotowania:
Serek i pozostałe składniki zmiksować wraz z surowym, rozmrożonym szpinakiem. Do smaku można dodać czosnku.
Podawać z papryką, surową marchewką, brokułami, kalafiorem, zielonym ogórkiem, pomidorami, rzodkiewkami, oliwkami, serami pleśniowymi, krakersami i białym winem.
Przepis czytano już 6241 razy.
 dodaj swoje zdjęcie tej potrawy (zdjęć: 0)
 napisz swój komentarz (wpisów: 0)







Twój komentarz
Imię lub ksywka:*
Tytuł:*
Komentarz:*
(max. 2000 znaków)
Kod z obrazka:*











strona główna | dodaj do ulubionych           
kontakt    regulamin