przepisy kulinarne
  
Zapomniałem hasła





Napój burakowo-ogórkowy

Poziom: b. łatwy
Czas: 10 min.
Głosów: 0
Ocena: 0.00
Składniki:
- 2 szkl. kwasu burakowego
- 50 dkg świeżych ogórków
- 2 łyżki umytego
- drobno posiekanego koperku
- sól
- 2 ząbki czosnku

Opis przygotowania:
Ogórki umyć, obrać cienko, zetrzeć na tarce z małymi otworami lub rozdrobnić robotem. Posolić, zmiksować z dodatkiem kwasu burakowego i drobno posiekanego czosnku, wymieszać z koperkiem, osolić do smaku.
Przepis czytano już 4930 razy.
 dodaj swoje zdjęcie tej potrawy (zdjęć: 0)
 napisz swój komentarz (wpisów: 0)







Twój komentarz
Imię lub ksywka:*
Tytuł:*
Komentarz:*
(max. 2000 znaków)
Kod z obrazka:*











strona główna | dodaj do ulubionych           
kontakt    regulamin