Sos barbecue II |
|
Poziom: łatwy Głosów: 0 Ocena: 0.00 Składniki: - 1 szkl. ketchupu
- 0.5 szkl. wody
- 2 łyżeczki oleju jadalnego
- 2 łyżeczki octu
- 60 ml soku z cytryny
- 1 posiekana cebula
- 2 łyżeczki cukru skarmelizowanego
- 1 łyżeczka musztardy
- 3 łyżeczki płynnej przyprawy do zup
- 20 dkg startego selera
- sól
- pieprz
- papryka w proszku
|
Opis przygotowania: Cebulę smażyć w oleju aż zbrązowieje, dodać pozostałe składniki, zamieszać, zagotować i trzymać na wolnym ogniu przez 20 min |
|
Region: Kuchnia amerykańska |
|
Przepis czytano już 6938 razy. |
|
dodaj swoje zdjęcie tej potrawy (zdjęć: 0) |
napisz swój komentarz (wpisów: 0) |