przepisy kulinarne
  
Zapomniałem hasła





Nalewka aloesowa

Poziom: łatwy
Głosów: 0
Ocena: 0.00
Składniki:
- 0.5 l soku z aloesu (patrz uwagi)
- 0.5 l miodu naturalnego
- 0.5 l spirytusu
- 0.5 l soku z cytryn

Opis przygotowania:
Wszystkie składniki mieszamy w dużym, szklanym naczyniu. Następnie płyn przelewamy do ciemnych butelek. Odstawiamy na tydzień, lekko potrząsając, co jakiś czas.
Opis / Uwagi:
Sok aloesowy można przygotować z roślin uprawianych w domu bądź też kupić gotowy w aptece. Do przygotowania soku powinno się użyć roślin, które mają 5 lat. Liście mieli się w maszynce i wyciska sok.
Przepis czytano już 10386 razy.
 dodaj swoje zdjęcie tej potrawy (zdjęć: 0)
 napisz swój komentarz (wpisów: 0)







Twój komentarz
Imię lub ksywka:*
Tytuł:*
Komentarz:*
(max. 2000 znaków)
Kod z obrazka:*











strona główna | dodaj do ulubionych           
kontakt    regulamin