przepisy kulinarne
  
Zapomniałem hasła





Pizza z pieczonymi pomidorami

Poziom: łatwy
Głosów: 9
Ocena: 3.77
Składniki:
6 dużych pomidorów
4 łyżki czerwonego pesto
10 dag fety
oliwa
1 spód do pizzy

Opis przygotowania:
Pomidory pokroić w grube plastry, ułożyć na blasze, posmarować oliwą i włożyć do rozgrzanego piekarnika na ok. 45 min. Pizze posmarować pesto. Na wierzchu ułożyć cienkie plasterki fety i pieczone plastry pomidorów. Piec w gorącym piekarniku
Sposób przygotowania:  Pieczone
Przepis czytano już 8097 razy.
 dodaj swoje zdjęcie tej potrawy (zdjęć: 0)
 napisz swój komentarz (wpisów: 0)







Twój komentarz
Imię lub ksywka:*
Tytuł:*
Komentarz:*
(max. 2000 znaków)
Kod z obrazka:*











strona główna | dodaj do ulubionych           
kontakt    regulamin